Saml kollegærne på tværs af afdelinger med et brag af en firmafest

Har virksomheden åbnet en eller flere nye afdelinger? I så fald, så skal det da fejres! For i firmaer med mange spredte afdelinger, kender alle medarbejderne sjældent hinanden. Trods, at Danmark er et lille land, så er der alligevel en vis afstand fra Aalborg til Charlottenlund. Og hjælpen til samling er at hente hos eventbureauer.

Festen som samlingspunkt

Vi mennesker er sociale væsner. Så, hvorfor ikke lade os samle? Med kyndig vejledning fra eventbureauer kan en fest planlægges og nemt som ingenting, blive netop det samlingspunkt dine kollegaer har behov for. Bassen runger imens musikken flyver ud gennem højtalerne og snakken går. Nye ansigter viser sig og pludselig vil følelsen af at være en del af en stor og bred virksomhed kunne mærkes.

Lær dine kollegaer at kende

Selvom kollegaer på tværs af landet ikke ser hinanden til hverdag, så er der ingen grund til, at de ikke skal have kendskab til hinanden. Eventbureauer er eksperter i at afholde arrangementer – store som små – der netop kan hjælpe dine kollegaer med at lære hinanden at kende. Det kan både være til fester, foredrag eller firmature. Listen er lang over sociale arrangementer, der kan hjælpe med at knytte nye og gode bånd.

Skab nye samarbejder

Ville det ikke være rart, at når Susanne fra Randers tog røret, så var hun ikke en komplet ukendt for Kenneth i Odense? Det hjælper i hvert fald gevaldigt på arbejdsglæden, når kollegaer kan kendes ved hinanden. Og hvem ved, måske nye og virksomme relationer og samarbejder kan skabes, når før ukendte kompetencer pludseligt møder hinanden. Eventbureauer kan også hjælpe med at lave networking konferencer, så kollegaerne på tværs af landsdele kan mødes med hinanden. Og handler det om at møde nye kompetencer fra nye og anderledes firmaer, så kan dette også sættes i stand.