Sådan kommer du i gang med din egen massageklinik

Er du massør, og leder du efter nye udfordringer? Så overvejer du måske at åbne din egen massageklinik.

Når du har din egen klinik, står du med et langt større ansvar, men til gengæld er det også et spændende projekt, hvor du får lov til at styre alt selv.

Men hvordan kommer du egentlig i gang med at åbne din egen massageklinik?

Led efter et passende lokale

Det er først og fremmest nødvendigt med et lokale, der passer perfekt til din nye klinik. Når du vælger lokale, er det bl.a. vigtigt, at det har en passende størrelse. Desuden skal det ligge et sted, der ligger godt i forhold til din bopæl, men hvor det samtidig er nemt at tiltrække nye kunder til.

Til sidst skal det naturligvis være et lokale, der har en husleje, der stemmer overens med dit månedlige budget.

Find alt nødvendigt udstyr

Du er ikke klar til at komme rigtigt i gang med din klinik, før du har alt det udstyr, du har brug for. Når du er massør, ved du også, hvad du har brug for i din nye klinik. Det gælder f.eks. sådan noget som en massagebriks. Det er værd at bruge god tid på at finde det helt rigtige udstyr, fordi det er det, du bruger hver dag.

Når du vælger massagebriks, skal du f.eks. tage stilling til, om den skal være elektrisk, transportabel eller noget helt tredje. Udover en massagebriks har du brug for lagener, håndklæder, plejeprodukter m.m.

Få hjælp til indretning af din klinik

Din klinik skal være et behageligt sted, hvor folk føler sig godt tilpas. Derfor har din indretning meget at sige, da det er den, der har afgørende betydning for din kliniks stemning. I en klinik er det en fordel med en masse lyse og indbydende farver. Derudover er planter og smukke billeder med til at give noget stemning.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst muligt indretter din klinik, er det dog en god idé at få noget professionel hjælp til det. Hvis du får hjælp af en indretningsarkitekt, er du sikker på, at din klinik kommer til at se indbydende og gennemført ud.

En indbydende og behagelig klinik giver også folk langt større lyst til at komme igen, så det er helt sikkert værd at bruge god tid på indretning.