Sådan kan frokosten blive et højdepunkt på arbejdspladsen

Arbejdspladsen er der, hvor mange af os tilbringer de fleste af vores vågne timer. Vi stræber både efter at bibeholde et højt energiniveau og godt humør i løbet af dagen. Dette kan blive svært, hvis ikke vi tager en tiltrængt pause, hvor vi kan få ladet op og styrket energien på ny. Med en frokostordning kan I på en god måde sørge for, at alle medarbejdere i virksomheden får tanket op på nye kræfter, som samtidigt styrker jeres fællesskab.

Det kræver energi og kræfter, at klare sig igennem en arbejdsdag i virksomheden eller i firmaet. Derfor er frokostpausen et vigtigt højdepunkt, som man endelig ikke må undervurdere. Her får I tid til at sludre om alt, hvad der rører sig og ladet op til resten af dagen. En frokostordning er en oplagt måde at samle jeres medarbejdere til et velsmagende og afbalanceret måltid mad hver dag.

Få øjnene op for velsmag på tværs af kulturer

Frokosten er et vigtigt højdepunkt på arbejdsdagen, hvor energi indsamles og velsmag opleves. Når I ovenikøbet får lov til at dele dette sammen i virksomheden, kan det være med til at understøtte og styrke jeres fællesskab. I går ikke hjem med en tom og flad fornemmelse efter at have sat tænderne i en frokostordning fra Frokost+. De tilbyder en række varme retter fra det traditionelle danske køkken, såsom boller i karry eller en thai-inspireret omelet med chili og kylling. Den varme ret serveres altid med tilbehør, der serveres sammen med den øvrige buffet. Længes du efter at sætte tænderne i retter, der udfordrer smagspaletten, kan også det opnås hos en frokostordning til en firmafrokost fra Frokost+. Undersøg deres forskellige menuer på deres hjemmeside.

Til ansatte med særlige behov og præferencer

I behøver ikke at bekymre jer om, at jeres ansatte i virksomheden eller firmaet ikke kan få deres behov dækket. En frokostordning til virksomheder fra Frokost+ tilbyder nemlig, at I kan skræddersy jeres helt egen menu. På den måde kan I tilpasse og sammensætte jeres firma frokostordning ud fra særlige behov, allergier og præferencer, der nu måtte være blandt medarbejderne. Vælg eksempelvis mellem en række velsmagende og sunde vegetarretter, laktosefri retter eller retter uden svinekød. I kan forvente, at der er kræset for alle retter på samme kvalitetsfulde måde, som deres øvrige retter. De råvarer, der benyttes til måltiderne, er altid friske og plukket ud fra sæsonens aktuelle udvalg. Få leveret en velsmagende frokost catering til jeres virksomhed i Aarhus og omegn på alle ugens hverdage.