Pernille Corydon – Accessories til den moderne kvinde

Pernille Corydon  er et populært brands, der udtrykker den moderne kvindes unikke stil og individualitet. Med et helt særligt fokus på bæredygtighed og ressourcemæssig bæredygtighed, som ikke kun udstråler fra varemærket, men også i høj grad kendetegner de forskellige accessories. Varerne er designet i Danmark af Pernille Corydon.

Pernille Corydon smykker – et uafhængigt mærke med et bæredygtigt fokus

Pernille Corydon er et uafhængigt brand, hvilket betyder at designeren både har designet hvert enkelt produkt, og at hun ejer brandet. Det betyder, at hun har mulighed for at fastholde en langsigtet vision og strategi, samtidig med at hun har fuld kontrol over produktionen og produkterne – hvilket naturligvis er afgørende faktorer, når man ønsker at opretholde en bæredygtig forretning. Det er vigtigt at bemærke, at Pernille Corydon  har et særligt fokus på bæredygtighed – hvilket man ikke ser så ofte i smykkebranchen.

Pernille Corydon øreringe

Pernille Corydon øreringe er et af mærkets første bud på et af mærkets første bud. De er et par tilsyneladende enkle, men yderst elegante dråbeøreringe. Designet er meget moderne, men samtidig klassisk nok til at kunne bæres i lang tid uden at gå af mode. Med en længde på ca. 4 cm er disse øreringe meget i stil med den moderne kvinde. De fås i guld og sølv, og prisen er ca. 450 kr, hvilket er omtrent det samme som for mange andre designermærker.

Pernille Corydon halskæde

Pernille Corydons halskæde er en elegant halskæde i tråd med den moderne kvindes æstetik. Den fås i guld, sølv og sort, og prisen er ca. 800 kr. Det er en halskæde, der både kan bæres til almindelig hverdagstøj og også til mere formelle outfits. Den er også meget alsidig i den forstand, at den kan bæres både som et enkelt stykke eller sammen med andre halskæder – det er op til bæreren at bestemme.

Pernille Corydon armbånd

Pernille Corydon armbånd er et elegant og klassisk kvindearmbånd, der er designet i tråd med mærkets stil. Det fås i sølv og guld, og prisen ligger på ca. 500 kr. Armbåndet er desuden meget alsidigt og kan både bæres til almindelige hverdagsoutfits og også til mere formelle outfits. Armbåndets design er klassisk og har en tidløs kvalitet, der gør det meget velegnet til at blive båret i lang tid.

Konklusion

Pernille Corydon Jewellery er et unikt mærke, der udtrykker den moderne kvindes stil og individualitet. Med et særligt fokus på bæredygtighed og opfindsomhed, som ikke kun udstråler fra brandet, men også i høj grad præger de forskellige accessories. Varerne er designet i Danmark af Pernille Corydon, som har en baggrund som visual merchandiser. Brandet har allerede fået ros for at være et af de bedste nye brands i 2015 – eller rettere nye brands af højere standard end den traditionelle nybegynder i den aarhusianske modebranche.