Pas ekstra godt på dine varer med en isoleret container

En isoleret container er den oplagte mulighed, hvis du har varer eller gods, der skal stå tørt og sikkert, inden de kommer på lager. Containeren kan også bruges som ekstra lagerplads. Og en isoleret container er ligeledes en oplagt mulighed, hvis du ønsker en fleksibel lagerløsning, som du kan flytte rundt med, fx fra en afdeling til en anden – eller fra et salgssted til et andet.

Fordele ved en isoleret container

En stålcontainer, der er isoleret, sikrer at temperaturfølsomme varer og andet kan opbevares tørt og sikkert, uanset hvordan vejret er – sommer og vinter. Containerens isolering gør, at du undgår kondens og dermed fugtproblemer, selv når der er store temperaturudsving – og dine varer står selvfølgelig frostfrit om vinteren.

Du kan vælge at leje en isoleret container for den periode, du har behov for den. Eller du kan vælge at købe en isoleret container, hvis du ønsker en kosteffektiv og fleksibel lagerløsning til din forretning eller virksomhed.

Specialister i containere

Et af de steder, du kan købe eller leje en isoleret container til mange forskellige formål, er hos DC-Supply i Nørresundby. En isoleret container fra DC-Supply kan tilpasses og indrettes helt efter dine behov og ønsker. Det kan fx være med lys og varme, ekstra ventilation, radiatorer eller specialbyggede reoler og andet. Derudover kan en isoleret container leveres i forskellige farver og med din virksomheds logo på siden, hvis du ønsker det.

DC-Supply sælger både nye og brugte containere med ekstra isolering, og du kan også leje en isoleret container her, hvis du kun har brug for den i en afgrænset periode. Du kan både få en 20 og 40 fods isoleret container, alt efter hvor megen plads du har brug for.

Containeren er en fleksibel løsning til lager, værksted eller andet i en kortere periode eller som en permanent løsning, og containeren tyverisikres nemt ved leje eller køb af låsesystemer, som DC-Supply ligeledes kan levere til dig sammen med den bestilte isolerede container.

Bygger selv isolerede containere

Hos DC-Supply bygger de selv containerne om med isolering og andre tilpasninger på eget værksted. Som udgangspunkt bygges containeren med 70 mm Rockwool som isolering, men der kan også aftales andre løsninger, hvis du har specifikke krav til en isoleret container. Har du f.eks. brug for, at containeren skal kunne bruges til søtransport efter ombygningen, sørger virksomheden for, at containeren bliver re-certificeret med en CSC-godkendelse til søtransport.