Outdoor-udstyr fra Sea to Summit

Sea to Summit laver alt udstyr til outdoor-ture lige fra bestik til soveposer. Det er altså næsten garanteret, at der ikke er et eneste friluftsprodukt, som ikke er til at finde i deres bred udvalg af outdoor-grej. Sea to Summit startede helt tilbage i 1983 i Perth, Australien. Dengang var friluftsprodukter ikke noget, der hang på træerne og var nemt at finde som friluftsentusiast i Australien. Det var faktisk rigtig svært at finde grej til sine ture i naturen, når man ledte på hylderne rundt omkring i Australien. Af den grund besluttede Roland Tyson, som var en ivrig klatrer og eventyrer, sig for at lave sit eget udstyr til sine outdoor-ture. I 1990, da Tyson havde lavet outdoor-grej i nogle år, henvendte Tim Macartney-Snape sig til Tyson. Tim Macartney-Snape var en australsk bjergbestiger. Han manglede udstyr til sin næste ekspedition. Målet på denne var at bestige Mount Everest. Det udstyr, som Tyson skulle lave til Macartney-Snape, skulle således kunne arbejde i alle højder og gennem flere måneder, ligesom det skulle være let og holdbart. Ekspeditionen lykkedes og udstyret var en succes, hvorefter mærket Sea to Summit officielt blev stiftet.

Hvorfor er produkter fra Sea to Summit gode?

Der er et væld af gode grunde til at vælge produkter fra Sea to Summit, når man leder efter udstyr til sine outdoor-ture. En af de største fordele ved at vælge udstyr fra netop dette brand er, at alt deres grej er enormt let at tage med sig, fordi det er designet til at være let at pakke sammen. Grejet fylder ikke for meget, ligesom det er let, hvorfor det er let at bære rundt. Man har altså hverken brug for at bruge meget tid på at pakke det sammen eller brug for meget plads i sin taske for at kunne have det med sig rundt omkring.

Bredt udvalg af outdoor-udstyr i høj kvalitet fra Sea to Summit

Kollektionerne fra Sea to Summit indeholder altid et væld af forskellige produkter, hvorfor man kan finde alt, hvad man skal bruge til sine outdoor-ture, i dem. Produkterne er desuden lavet i super god kvalitet, og så har de en masse fordele i forhold til produkter fra andre mærker. I udvalget kan man finde alt fra håndklæder til regnponchoer, tasker, soveposer og køkkengrej, så man kan altså finde alle ens fornødenheder til sine ture i naturen. Det kan af den grund være det helt rette sted at lede efter outdoor-grej.