Minigravere og have-anlægsmaskiner fra stort udvalg!

DK-TEC har en webshop, hvor de forhandler alt i redskaber og maskiner til landbrug, skovbrug og haveanlæg. Det betyder, at deres sortiment rummer udstyr og maskiner såsom en minigraver,

have-anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner m.m. Du kan se deres store udvalg på webshoppen

dk-tec.dk. Virksomheden sælger til private og erhverv samt i både Danmark, Norge og Sverige.

DK-TEC tilbyder køreklare minigravere

De har 4 forskellige minigravere på webshoppen, som byder på 3 stk. med ca. samme udseende men forskellige størrelser samt 1 hybridversion. Den største af de 3 er den eneste, der ikke har et mærkat med 100% køreklar. Hybridversionen skiller sig ud på den måde, at den er en minigraver med 5 redskaber til. I korte træk er det en minigraver med svingarm og mulighed for skovl med tilt. Den vejer 590 kg. og har en luftkølet ét-cylindret motor med en tankkapacitet på 6,6 liter. Denne minigraver har arm med hydraulisk sving, og den er perfekt til en lang række opgaver. Ikke mindst i kraft af dens meget kompakte fysiske mål, og fordi den kører på enten benzin eller 400 volt elektrisk motor.

Den er særlig anvendelig for anlægsgartneren og ved mindre områder – som f.eks. i den store have, omkring ejendommen og andre lignende steder, hvor pladsen er begrænset. Det er også muligt at købe ekstra tilbehør til din minigraver i form af f.eks. pælebor, olie og en Hydraulisk jordbor station.

Bestil have-anlægsmaskiner på www.dk-tec.dk

På webshoppen kan du finde mange forskellige slags have-anlægsmaskiner. De har bl.a. forskellige tromler på henholdsvis 150 og 180 cm. både med og uden spikes. Tromlerne kan bruges til traktorer og ATV m.m. Det er muligt at montere den i et 3-punkts ophæng, eller den kan trækkes via medfølgende trækstang. Kobling til kuglebiks medfølger, og den er monteret med støtteben.

Det er et eksempel på en af de have-anlægsmaskiner, som du kan finde på webshoppen. Derudover har de nogle galvaniserede trailere, der er 100% køreklar og med lang holdbarhed.

Hvis dit køretøj ikke har hydraulisk udtag for tip af trailer f.eks. en ATV, så kan du få et hydraulisk kitsæt dertil. Traileren er ikke tiltænkt anvendelse efter en bil, derudover har den 3 sider, der kan lukkes ned. Deres trailere er have-anlægsmaskiner tiltænkt til off-road.

Du har mulighed for at få leveret gratis til landfaste øer ved køb over 2.500 kr. eks. moms. Virksomheden køber varer rundt om i verden, som de forhandler til private og erhverv via specialforretninger og egen webshop. DK-TEC har et mantra, hvor de vægter høj kundetilfredshed og mulighed for, at du kan købe let og hurtigt. Deres mantra gør sig gældende for alle deres varer såsom en minigraver og have-anlægsmaskiner.