Mangler du et sjovt spil at spille med dine venner: Så prøv Magic the Gathering Danmark

Selvom det naturligvis altid er dejligt og hyggeligt at se sine venner, så kan det måske nogle gange godt være lidt svært at finde på, hvad man skal lave sammen, når man ses. Dog er spil altid en rigtig god og sjov aktivitet, som man kan lave sammen som venner, men det kan måske være svært at vælge, hvilket spil I skal spille.

Hvis I derfor ikke kan beslutte jer, så bør du overveje at give Magic the Gathering Danmark et forsøg. Dette rollespilsbaserede spil er utroligt sjovt, spændende og udfordrende, hvormed det er det perfekte spil til større forsamlinger af venner.

Hvad er Magic the Gathering Danmark?

Magic the Gathering Danmark er helt basalt et samlekortspil – og faktisk er den det allerførste af slagsen. Spillet blev publiceret tilbage i 1993, hvormed det er et spil, som efterhånden har mange år på bagen. Det anslås, at spillet spilles af omkring seks millioner mennesker over hele verdenen, hvormed det altså er et super populært spil. Af denne grund har det også fået en internet-udgave, som er ganske populær.

Helt essentielt er Magic the Gathering Danmark et strategispil, som foregår i et miljø, der er inspireret af rollespilsverdenen. Hvert år udgives der fire nye serier af kort, som er med til at udvide spillet, da serierne har varierende temaer.

Sådan kommer I, i gang med Magic the Gathering Danmark

Når I gerne vil i gang med at spille Magic the Gathering Danmark, så skal I først og fremmest anskaffe jer nogle kort, sådan at I kan sammensætte jeres eget deck. Selve spillet spilles af to spillere, som skiftes til at trække kort og eventuelt angribe deres modstander. Selve målet med spillet er nemlig at overvinde modstanderen ved at tage alle vedkommendes livspoint.

Dermed er det et meget strategisk spil, hvor man virkelig skal bruge sine taktiske egenskaber.

Der er plads til mere end to spillere

Selvom man kun kan være to til hvert spil, så er det stadig et spil, som i høj grad lægger op til, at det er noget som I kan dyrke som vennegruppe. I kan nemlig hjælpes med at opbygge gode og stærke deck ved for eksempel at bytte kort med hinanden. Dertil kan I også altid snakke strategier med hinanden.

Dertil er der også oplagt, at I laver turneringer mod hinanden. Der findes ligeledes også officielle turneringer i bestemte spilklubber, hvormed I også har muligheden for at spille imod andre Magic the Gathering Danmark spillere.