Krimier som lydbøger – Prøv appen tales Premium!

På tales.dk finder du de bedste krimier. Lyt til lydbøger på app eller køb almindelige bøger, hvis du bedre kan lide følelsen af en god bog i hånden. Denne store bogportal byder på masser af spænding og makabre twists. Glæd dig til at fordybe dig i en god fortælling allerede i dag.

Alle de bedste krimier med ét klik

Oplev Van der Valk, Vender og Fjender, Oxen og mange andre af de bedste krimiserier. Hos tales finder du den rette krimi uanset personlig smag. Krimier lader forbrydelsen være i centrum og drive plottet ofte gerne med twists – nogle man havde regnet ud, og andre som kommer som en komplet overraskelse. Der er ikke noget skriveformat, som får læseren til at gætte sig frem til plottet så meget som krimien. Det er derfor også ofte personer, som er nysgerrige af natur, der hælder til genren.

Der er en række hovedtræk i krimier, som ofte går igen i mere eller mindre grad:

  1. En forbrydelse, som skal opklares.
  2. En opdager, ofte en detektiv.
  3. Mistænkte, heriblandt flere personer, som udgør en form for persongalleri.
  4. Spor, der leder hen mod de rigtige mistænkte.
  5. Motiv.
  6. Opklaring ofte i de sidste 10 % af bogen, hvor alle brikkerne falder på plads.

Nogle krimier vælger helt at undlade enkelte elementer herover, hvilket kan give en komplet anderledes, men mindst lige så interessant oplevelse. Næste gang, du læser en krimi, så prøv at se, om du kan genkende de forskellige elementer.

Hos tales sørger de konstant for at holde deres sortiment af krimier opdateret med de nyeste bøger. Lige nu kan du opleve Sag 1569, Atten Grader Minus, Heltenes Sommer og mange andre af de bedste såvel som nyeste krimier. Du har noget at glæde dig til!

Lydbøger app – Klik ind på tales.dk, og se sortimentet

Med tales har du ikke blot en bogbutik online, der sælger alle de nyeste titler. De tilbyder også en app til lydbøger. Deres Premium lydbøger app på abonnement er perfekt til dem, som fortærer bøger, som var de varmt brød. Du får ad libitum adgang til et kæmpe katalog med nogle af de allerbedste lydbøger. En god lydbog kræver også en god fortæller. Fortælleren kan være med til at fremhæve de enkelte karakterer og deres unikke egenskaber og derved give bogen mere dybde. En af fordelen ved at abonnere på lydbøger via app er også, at du kan lytte med til gode bøger på tidspunkter, hvor du ikke har mulighed for at læse. Dette kunne bl.a. være i supermarkedet, eller imens du kører i bil.

Tilmeld dig den populære app til lydbøger på tales.dk, og lyt til krimier, fantasy m.m. i dit tempo og efter behag.