Komposterbare bæreposer og bioposer til affaldssortering

Med bioposer til affaldssortering kan du få bedre styr på affaldet i hjemmet! Sådan lyder motivationen bag virksomheden ZENZO, der i samarbejde med BioBag International er verdens største producent af komposterbare bæreposer, affaldsposer og affaldssække. Disse fås til ethvert behov, sådan at du kan bestille et parti hjem, uanset om det er til kommuner, industri, detailhandel eller landbrug.

ZENZO og deres udvalg af bioposer til affaldssortering

Bioposer til affaldssortering gør det lettere for borgerne i din kommune at få bedre styr på affaldet. ZENZO er datterselskab til BioBag, der har været storleverandør og producent af miljøvenlige affaldsposer i mere end to årtier. Til sammen hjælper de dig, der, som for eksempel kommune, ønsker at uddele bioposer til affaldssortering til de mange private hjem. Poserne er dog ikke bare med til at hjælpe borgere med at sortere affald bedre, men ligeledes et fantastisk miljøvenligt alternativ til de traditionelle plastikposer. Bioposer til affaldssortering er nemlig fremstillet af en patenteret biomasse, der kan nedbrydes fuldt ud i den kompost, der udvindes fra det organiske affald. Dette betyder, at der ikke efterlades nogle former for mikroplast, hvilket er vigtigt, idet komposten ofte bruges til gødning af landbrugsjord. De eftertragtede bioposer til affaldssortering går dog ikke på kompromis med kvalitet for at kunne være bæredygtige. De er nemlig fremstillet med øje for både styrke og åndbarhed, sådan at de kan klare høj vægt uden at gå i stykker og samtidigt ikke forårsager fugt og lugt ved brug.

Find komposterbare bæreposer på zenzo.dk

Til detailhandel er der også muligheder indenfor bioposer. Her fås komposterbare bæreposer, der ligeledes fremstilles med henblik på kvalitet og styrke. Dette alternativ til miljøbelastende plastikposer er ligeledes fuldt ud nedbrydeligt, sådan at de for eksempel nedbrydes på bæredygtig vis, hvis de ved en fejl skulle ende som affald i naturen. Derfor er komposterbare bæreposer en ikke bare populær, men også innovativ løsning på et problem, der belaster kloden unødvendigt. Disse poser betyder, at du som virksomhed kan fremstå miljøvenlig, og at du som forbruger kan vælge komposterbare bæreposer uden dårlig samvittighed. De traditionelle plastikposer, der langes over disken i supermarkederne, kan nemlig være mere end 100 år om at forsvinde — noget som de fleste forbrugere godt er klar over. Komposterbare bæreposer kan desuden specialdesignes eller leveres i standardmodeller med tryk, der signalerer posens bæredygtige oprindelse. Du kan derfor få fat på komposterbare bæreposer, der passer din specifikke butik, uanset hvilken form for forretning du driver.

Se specifikationer på leveringer af både bioposer til affaldssortering, komposterbare bæreposer og meget andet på www.zenzo.dk.