Kombucha forhandler fortæller historien bag

Kombucha teen har en lang og ældgammel historie. Grundet dens utrolige alder, så er der også mange forskellige historier som hører med til, specielt i forhold til hvordan den fik sit navn. Efter sigende skulle drikken komme fra Kina for mere end 2000 år siden. Kombucha blev brugt af den kinesiske kejser Qin Sin Huang, som dengang troede på kombucha var en livseliksir. De næste århundrede spredte kombucha teen sig langs silkevejen, hvor det første stop på vejen Mongoliet, hvor den mongolske kejser Djengik Khan brugte den som en guddommelig kilde til kræfter inden de skulle i krig. På dette tidspunkt havde Mongoliet et af de største empire verden nogensinde har oplevet. Navnet på teen skulle stamme fra den Japan ifølge nogle rygter. Det gør den fordi den den japanske kejser var meget syg, hvor han sendte bud efter sin koreanske doktor dr. kombu. Dermed fik teen sit navn, da cha betyder te på japansk, og den kurerede ham fra hans sygdom. En anden historie er at det stammer fra det gamle Kina. Denne historie vil dog ændre en smule på navnet, da man på kinesisk ikke skal udtale cha på samme måde. På kinesisk modsat japansk så skal man udtale a som o. Man mente derudover at det nogle af ingredienserne stammede fra havet og kombu på kinesisk betyder havtang. Så som du kan høre er der mange forskellige historier om den kendte te, så hvis du er interesseret så find din kombucha forhandler.

 

Oplev smagen ved din kombucha forhandler

 

Men hvad vil du finde ved din kombucha forhandler, og hvad kan du forvente? Meget simpelt, så er kombucha en te med en lettere sur smag. Den har også en forholdsvis gæret smag, men man vil i mange situationer tilsætte en form for frugt eller juice.

 

Hop ned til din kombucha forhandler

 

Kombucha er blevet en meget populært drik specielt i Nordamerika. Den er at finde i mange hjem i dag. Dette er den blandt andet fordi den menes at være meget sund for ens immun system. Dette er dog blot en myte, da det ikke er videnskabeligt bevidst. Men dog så vil man tro drikken er sund, så hvis du er frisk på noget nyt, så hob ned til din kombucha forhandler.