Hvordan fungerer en elektrisk ladcykel?

En elektrisk ladcykel har en indbygget motor, som giver den fremdrift, når du har brug for det på cykelturen. Det kan tit være rigtigt træls, at skulle bruge alle sine kræfter på at cykle mange kilometer af gangen på en normal cykel, når man bare kan træde til på en elektrisk ladcykel og få hjælp af motoren. Batteriet på vores elektrisk ladcykel kan køre i op til 5-9 timer alt afhængig af belastning. En opladning tager ca. tre timer. Hvis du skulle risikere at din elektrisk ladcykel løber tør for strøm på en cykeltur, så kan du altid bare cykle videre som på en helt normal cykle. Du har altid mulighed for at se, om batteriet er ladt op ved at trykke på en knap på batteriet. Derudover kan du også se hvor meget motorkraft du bruger og hvor langt du har cyklet samt hvor hurtigt du køre.

Hvornår skal man skifte batteriet på en elektrisk ladcykel?

Batterilevetiden på en elektrisk ladcykel afhænger meget af strømforbruget og motorbelastning. Nogle vælger at skifte batteriet på deres elektrisk ladcykel ud efter 6 måneder, mens andre skifter det ud efter 4 år. Jo mere vægt det er på cyklen jo kortere er levetiden på batteriet, hvis man bruger det hver gang man er ude og cykle.

God service og levering til døren

Hos cargokid.dk giver vi dig en perfekt mulighed for at undgå at sidde i lange trafik køer igennem byen, samt parkeringsbøder og udgifter til benzin. Når du køber en elektrisk ladcykel hos os, sørger vi altid for at leverer den 100% samlet, så den er klar til brug uden ekstraudgifter. Vores elektrisk ladcykel er meget nem at justere i højden, hvilket gør det let for hele familien at bruge den. Uanset hvilken vægt eller højde du har, så vil du altid kunne få glæde af vores elektrisk ladcykel uden problemer. Vi giver vi 3 måneders garanti på batteriet.

Så hvad venter du dog på? Hop ind på cargokid.dk og køb en elektrisk ladcykel til familien eller dig selv. Du er mere end velkommen til at kigge forbi din nærmeste butik og prøve en elektrisk ladcykel inden du beslutter dig for at købe en. På den måde kan du nemlig være helt sikker på, at du finder den helt rigtige elektrisk ladcykel til dine eller din families behov.

Fordele ved en elektrisk ladcykel

  • En elektrisk ladcykel er med til at skabe oplevelser for hele familien.
  • Den løser transportproblemer og udgifter.
  • En elektrisk ladcykel er en god miljøvenlig løsning og giver motion.
  • Batteriet på en elektrisk ladcykel har en levetid på 2-3 år ved normal kørsel og vedligeholdelse