Gå sommeren i møde med en lækker parasol fra Direkte Import

En dejlig solrig dag skriger på lækre havemøbler! Direkte Import forhandler derfor havemøbler og tilbehør af høj kvalitet, sådan at du kan udnytte varme sommerdage mest muligt. Find alt fra liggestole til parasoller på www.direkteimport.dk og forvent varen hurtigt leveret uden omkostninger.

Direkte Import har flotte og smarte parasoller for enhver smag

Er I en familie med forskellige meninger om sol og varme? Elsker mor for eksempel at ligge i liggestolen, mens far hellere vil sidde under en parasol? Så er der hjælp at hente hos Direkte Import. Her forhandles parasoller nemlig til både farmand og de øjeblikke, hvor direkte sol er lidt for meget. De store udvalg af parasoller passer til mange forskellige haver, da man hos Direkte Import ved, at ingen have er ens. Det spændende udvalg er dog altid i topkvalitet og kommer ofte med en vandafvisende polyester dug. Nogle modeller kommer endda med fine indbyggede LED lys, der virkelig er fine på varme sommeraftner. Parasoller fra Direkte Import er dog ikke bare anvendelige i solskin. Er du så uheldig, at en regnbyge skulle ramme din have, kan parasoller også bruges som praktisk dække. Køb desuden en flise til din nye parasol, der gør det muligt at slå den op hvor som helst.

Find smukke liggestole teaktræ på www.direkteimport.dk

En liggestol til mor er også at finde i sortimentet af havemøbler hos Direkte Import. De flotte liggestole er dog til alle i familien, der kan lide at ligge i solens varme stråler, eller at ligge i skyggen under en parasol. Det er nemlig de fleste, der nyder godt af en smule afslapning på en liggestol i ny og næ. Derfor er en liggestol fra Direkte Import altid udført i yderst god kvalitet, sådan at I sikres mange dejlige stunder i mange år. Den høje kvalitet opnås blandt ved at bruge de helt rigtige materialer. De flotte liggestole er nemlig formet ud af et metalskelet, der belægges med lækre lameller af teaktræ. Disse er ikke bare yderst holdbare, men også flotte og naturlige at se på, hvilket gør dem passende i de fleste menneskers haver. I forlængelse af indkøbet af liggestol anbefales det også, at I investerer i lækre havehynder, der gør jeres stunder i stolen endnu mere afslappende. Med både en liggestol og havehynder sikres det nemlig, at I kan nyde det danske sommervejr mange timer ad gangen på terrassen, i haven eller på balkonen.

Besøg www.direkteimport.dk, hvis I er overbevist om, at jeres havemøbler trænger til en opdatering! Når I bestiller fra denne webshop, bliver jeres nye møbler ikke bare leveret hurtigt, men også helt gratis.