Fyld strikkekurven op med garn fra Kreativgarn

At strikke er en fantastisk hobby, som ikke kun er hyggelig, men også super praktisk, fordi man kan glæde hele sin familie med varme hyggesokker og uldne tæpper.

Hvis du skal i gang med dit næste strikkeprojekt, så skal du besøge Kreativgarn og få fyldt op i strikkekurven derhjemme. Kreativgarn har et bredt udvalg af garn i forskellige materialer og spændende farver, som kan inspirere dig til dit næste projekt.

Spændende garn til gode priser

Kreativgarn er en dansk onlineshop, som sælger økologisk Fairtrade-garn i mange forskellige materialer.

Deres udvalg af garn består af kendte og kvalitetssikre brands i garnverdenen. Selvom kvaliteten er i top, så er priserne ganske fair, så du kan sagtens fylde indkøbskurven op uden at bruge hele din månedsløn på garn.

Foruden masser af lækkert garn sælger de også opskrifter på alt fra tøj til tøjdyr, som er lette at følge, så du får de flotteste resultater.

Silkeblødt cashmere-garn

Hos Kreativgarn er du garanteret kvalitetsgarn i lækre materialer. Én af favoritterne er cashmere-garn, som er fremstillet i 100 % cashmere. Cashmere er et materiale, som er kendt for dets bløde og lækre følelse.

Denne type garn er perfekt til luksusstrik som for eksempel en trøje eller et halstørklæde. Cashmere er også oplagt at bruge, hvis du strikker børnetøj eller strømper. Cashmere-garn fås i alle regnbuens farver, så du kan mixe og matche for at få det udtryk, som du går og drømmer om.

Wild wool garn

En anden favorit fra Kreativgarn er wild wool garnet. Garnet er fremstillet af en blanding af blød uld og naturlig nælde. Nælde er kendt for både styrke og holdbarhed, og derfor er dette garn et optimalt valg, hvis du gerne vil strikke en dejlig varm sweater.

Selvom nælde er en stikkende plante, så føles materialet ikke ubehageligt mod huden. Når nældefibrene blandes med den luksuriøse uld, så får du et holdbart, men også super blødt resultat.

En palette af skønne farver

Der er masser af materialer at gå på opdagelse i, men naturligvis også farver! Kreativgarn har garn i alle tænkelige farver.

Hvis du gerne vil have et unikt udtryk, kan du vælge håndfarvet garn i mohair, silke eller cashmere. Håndfarvet garn ser altid forskelligt ud, fordi farverne er spredt tilfældigt ud over garnet.

Udforsk de forskellige typer af håndfarvet lækkert garn fra Kreativgarn.dk, og gør dit hjemmestrik til noget helt særligt.