Flipover – smart og praktisk tavle

Leder du efter en funktionel tavle til mødelokalet, klasseværelset eller noget helt andet? Så bør du anskaffe dig en flipover tavle.

En flipover tavle er en mobil tavle, der fås i mange forskellige varianter og designs. Du kan eksempelvis vælge en statisk standardtavle, der har tre ben og kan justeres i højden. Denne flipover har desuden to udfaldsarme, der kan bruges til papir. Du kan også vælge en flipover med fem hjul, hvoraf tre af dem kan låses. En flipover med hjul er utrolig smart, da du har muligheden for at flytte rundt på din tavle, hvis den skal bruges i forskellige mødelokaler eller klasseværelser. Fælles for alle flipover er, at de er nemme at tage med rundt, da de kan foldes sammen og transporteres.

Disse tavler bruges til at skabe struktur og overblik på arbejdet og i privatlivet. Når du bruger en flipover, løber du ikke tør for plads at skrive på, da du blot kan vende tavlen og skrive videre. Der er altså rig mulighed for at skrive løs og få alle sine idéer og planer op på en fysisk tavle, og så er det vigtigt at slette de noter, man ikke længere skal bruge hen ad vejen – på den måde skaber du overblik.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste flipover.

Derfor skal du vælge en flipover tavle

Der er mange gode grunde til at vælge en flipover. Hvis du har brug for en let og funktionel løsning, er dette nemlig en rigtig god investering for dig. Udover at du sagtens kan flytte rundt med en flipover, så har du også mulighed for at tilføje papir og gemme dine noter, samtidig med at sådan en tavle har to sider, og derfor løber du ikke tør på plads at skrive på.

En flipover er altså en rigtig god løsning i skoler og på kreative arbejdspladser, hvor man har behov for at gemme de noter, man skriver ned undervejs. Du får altså en helt almindelig tavle, men med mange flere brugbare funktioner end et normalt whiteboard.

Alle flipover tavler er af høj kvalitet, og derfor kan du også være helt sikker på, at din tavle vil holde i mange år frem.