First Floor CPH har produkter i stål til dit hjem

First Floor CPH er en forretning med fantastiske produkter i stål. De har specialiseret sig i disse løsninger, der giver et moderne præg i dit hjem. Du kan eksempelvis på deres hjemmeside se deres udendørs ståltrapper. De er galvaniserede og modstår på den måde vind og vejr uden at ruste. Vil du vide mere om First Floor CPH, og er du interesseret i en udendørs ståltrappe, kan du klikke ind på www.firstfloorcph.dk eller læse med herunder.

Fra First Floor CPH får du minimalistisk interiør i stål

First Floor CPH finder du på www.firstfloorcph.dk. Her vil du kunne læse, at virksomheden udvikler stålprodukter i høj kvalitet. De tilbyder New Yorker vægge, -glasvægge, -døre og -skydedøre. Disse produkter har til formål at lave rumopdeling på en unik måde, der lader lyset få gennemstrøm og samtidig afskærmer lyd og lugt. Du kan også få både indendørs- og udendørs ståltrapper. Med alle deres produkter er der mange muligheder for at få skræddersyede løsninger til netop dit hjem og dine behov. Vil du eksempelvis have en kvartsvingstrappe med repos, kan First Floor CPH sagtens klare det. Eller vil du have en New Yorker væg med et antal fag, der ikke er oplyst som standard på deres hjemmeside, kan de fremstille en specialløsning til dig. Det gør de i deres eget værksted i Hårlev. Kontakter du dem, kan de hurtigt give dig de mest kompetente anbefalinger i forhold til indretningen. De har mange års erfaring og stor ekspertise i at få den røde tråd frem i et hjems udseende.

En unik udendørs ståltrappe vil differentiere dit hus

En udendørs ståltrappe fra First Floor CPH kan varmt anbefales til dig, der gerne vil have et moderne udtryk. Foretrækker du ligeløbstrapper eller kvartsvingstrapper? First Floor CPH kan klare begge dele, og de laver deres udendørs ståltrapper i galvaniseret stål, så de ikke ruster i det krævende danske vejr. Du kan også få en udendørs ståltrappe med en repos. Der er muligheder for at vælge mellem forskellige materialer og farver, men som udgangspunkt kommer deres udendørs ståltrapper i sort stål af høj kvalitet. Det er klart anbefalelsesværdigt at kombinere en udendørs ståltrappe med et andet produkt fra First Floor CPH. Det sorte stål fungerer som en flot kontrast til de lyse vægge i moderne hjem. Tager du kontakt til First Floor CPH vil de give dig den bedste rådgivning i forhold til, hvad der passer ind i dit hjem. De er pålidelige og har stor erfaring med interiør. Find dem på www.firstfloorcph.dk.