Firmajulegaver – gør din højtids stemning større med en gave

Det er endelig slutningen af året, som betyder, at denne julesæson er på vej. Det er en tid, hvor vi alle nyder traditioner, familie og venner, men også en tid, hvor vi giver og modtager gaver. Hvis du arbejder i en virksomhed, er der en god chance for, at du vil være involveret i firmaets firmajulegaver. At vælge den rigtige gave til dine kolleger kan være en udfordring, men det betyder ikke, at det skal være stressende, tværtimod kan det være meget nemt. I denne blog vil vi dele nogle tips og ideer til, hvordan du kan vælge den perfekte firmajulegave til dine medarbejdere og gøre din højtidsstemning endnu bedre. Derfor kan du forvente mere glade og arbejdsomme medarbejdere der har et smil på læben når de møder på arbejde. 

Finde den rette gave

Først og fremmest skal du overveje, hvad der ville være passende for dine medarbejdere og din virksomhedskultur. Hvis du arbejder i en kreativ branche, kan gaver som skrivebords organiserer eller inspirerende bog være passende. Mens, hvis du arbejder i en mere professionel branche, vil gavekort eller vin være mere passende til firmajulegaver. Det vigtigste er at huske, at du ønsker at give en gave, som vil blive værdsat og ikke en, som vil samle støv.

 

En anden ting, som du bør overveje, er at give en gave, som vil blive brugt mere end en gang. Gaver som termokrus, powerbanks og Bluetooth-højttalere kan alle være meget nyttige til daglig brug og vil være en påmindelse om din virksomhed, hver gang den bliver brugt. På den måde vil de også blive mindet om din overvejelse og omtanke, når du gav firmajulegaver.

 

Hvis du ønsker at give personlige firmajulegaver, kan du overveje at give noget, som er mere specielt. Hvis du kender dine medarbejderes interesser eller hobbyer, kan du give gaver, som er mere relateret til dem. En bog af deres yndlingsforfatter, billetter til et teaterstykke eller en kunstudstilling er alle gode muligheder for gaver, som viser, at du tager dig tid til at kende dine medarbejdere.

 

Husk også, at du kan gøre en forskel ved at give firmajulegaver, som støtter velgørenhed. Virksomheder som Oxfam, Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp tilbyder julegaver, som samtidig støtter deres velgørende arbejde. Du kan vælge gavekort til en velgørenhedsbutik eller en gavekurv fyldt med velgørende genstande. På den måde kan du sprede lidt juleglæde og samtidig støtte en god sag med dine firmajulegaver.