Find en engageret advokat på Tvangsfjernelse.com

På Tvangsfjernelse.com kan du blive klogere på advokaterne fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Disse advokater har stor erfaring og kan hjælpe dig i sager om tvangsfjernelse. De holder styr på alle lovene og alle dine rettigheder, så du kan drage nytte af deres ekspertise. Du kan også finde ud af, hvad en §54 støtteperson er, og hvordan du kan bruge denne mulighed.

På Tvangsfjernelse.com finder du de bedste advokater

Tvangsfjernelse.com kan du læse en hel masse om tvangsfjernelser. Advokaterne derinde er ansat hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik, og det er nogle af landets bedste advokater med speciale i tvangsfjernelse. Deres store erfaring er guld værd, hvis du og din familie er endt i en sag om tvangsfjernelse. Når kommunens Børn- og ungeudvalg kommer og banker på døren, bliver ens verden vendt på hovedet, og man har brug for den rigtige støtte. Man skal kende til sine rettigheder og krav – eksempelvis på aktindsigt, støtteperson og diverse indsigelser. Her er en advokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik et oplagt valg. Du får en advokat fra firmaet tilknyttet, men deres hold af 6 specialister står bag dig. De arbejder sammen internt om at give dig den bedste hjælp, og der findes ikke den lov, de ikke kender. Selvom alt dette lyder dyrt, skal du vide, at du i sager om tvangsfjernelse altid har ret til gratis advokathjælp – og du har også krav på selv at vælge, hvilken advokat du vil have. Du kan læse meget mere om tvangsfjernelse og advokaterne fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik på Tvangsfjernelse.com.

En §54 støtteperson kan være en uvurderlig hjælp

Du har ret til at få en §54 støtteperson tilknyttet, hvis du ender i en sag om tvangsfjernelse. Der findes i Danmark mange §54 støttepersoner, og det er gratis at få tilknyttet en, hvis du også har forældremyndighed. Kommunen tilbyder som oftest en liste over støttepersoner, som du har selv lov til at vælge fra, og en §54 støtteperson er uafhængig af kommunen. Denne persons funktion kan være at skrive breve, lave spørgsmål og være med til møder. Generelt skal han eller hun hjælpe dig til at forstå hele processen og sikre et godt samarbejde med kommunen. Når du har samtaler med en §54 støtteperson handler det i høj grad om at bearbejde sorgen, der er forbundet med en tvangsfjernelse. Emnerne kan være, hvordan dit forhold til barnet er, hvordan du kan samarbejde med det sted, dit barn er blevet anbragt, hvordan I vender tilbage til hverdagen, hvis barnet kommer hjem og så videre. Læs mere om §54 støttepersoner og advokaterne på Tvangsfjernelse.com.