Dolly – pyntepuder og fin opbevaring til børneværelset

Har du en fornemmelse af, at der mangler noget på børneværelset? Noget der lige sætter det sidste præg på et fint og hyggeligt værelse til en mindste? Så bør du gå på opdagelse i udvalget fra Dolly.

Dolly tilbyder nemlig super søde pyntepuder og fine opbevaringsposer samt legetæpper. Med Dolly giver du dine børn møbler af utrolig høj kvalitet. Dette resultere også i, at de bliver mere end glade for deres nye puder og og tæpper. Uanset om du har en lille dreng eller en pige, så kan du finde noget fra Dolly, som vil passe helt perfekt ind i børneværelset. Vælg eksempelvis de fine hjertepuder med flæser, som er meget behageligt for børn at sidde og røre ved. Du kan også vælge et gråt legetæppe eller en grå opbevaringspose, så den lille dreng har et sted at opbevare sit legetøj, som han kan sidde blødt og rart på gulvet og lege med. Den grå farve passer ind i ethvert skandinavisk designet værelse, og de lyserøde farver skaber et feminint og sødt look til værelset.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her et stort udvalg af produkterne fra Dolly.

Stort udvalg af forskellige designs fra Dolly

Du kan med stor fordel tage et kig på udvalget fra Dolly. Der er garanti for, at du finder noget, som børneværelset ikke kan undvære. De mange former og detaljer gør det sjovt for barnet at have på værelset. Der er hele tiden noget at røre ved, uanset om barnet har et tæppe med frynser, flæsekant eller pomponer. Det kan også være, at de søde puder med former som vinger, kroner eller kaniner kan underholde i flere timer. Disse er desuden utrolig behagelige for barnet at have til at sove med om natten. De smarte opbevaringsposer kommer også med både pomponer og flæser, som barnet kan pille ved. Disse er utrolig gode til at opbevare alt muligt i, og så har de et flot quiltet design, som passer til ethvert værelse.

Uanset hvilken type pynteting du mangler til børneværelset, så kan du finde det hos Dolly.