Derfor bør du vælge Lyngfeldt som din forhandler af maskiner

Har du et arbejde, hvor du bruger maskiner? I så fald er det vigtigt, at du altid har et udvalg af relevante maskiner ved hånden. Ikke alene skal du bruge de rette maskiner. Du skal også sikre dig, at de er sikre at anvende og kan holde til brug. Derfor er der også god grund til at være kræsen med, hvor du køber dine maskiner.

Hos Lyngfeldt har du mulighed for at både købe, leje og få serviceret dine maskiner. Her finder du et bredt udvalg af forskellige maskiner til forskellige slags erhverv – og helt sikkert også til det erhverv, som du beskæftiger dig med. Læs med videre og bliv overbevist om, hvorfor Lyngfeldt bør være din faste forhandler af maskiner.

Ekspertise og kvalitet

Det som for alvor adskiller Lyngfeldt fra de øvrige spillere på markedet er deres ekspertise og kvalitet. Her har du mulighed for at få rådgivning om maskinerne, så du er helt sikker på, at du ender med den bedste løsning. Teamet hos Lyngfeldt har nemlig mere end 40 års erfaring med salg, udlejning og servicering af maskiner. Derfor er du altid i sikre hænder hos dem.

Ikke alene kan du blive vejledt om køb og udlejning. Firmaet tilbyder også service af maskiner, hvis der skulle opstå et problem med din maskine.

Finansiering og forsikring

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en lidt af en investering at købe nye maskiner. Derfor tilbyder de dig også gunstige finansieringsmuligheder hos Lyngfeldt. Det sker gennem deres eget firma Lyngfeldt Finansiering A/S. Det kan du få flere oplysninger om, hvis du kontakter dem angående deres salg af maskiner.

Hvis du ønsker en lavere købspris, kan du med fordel også tjekke deres brugte sortiment. Her finder du maskiner af høj kvalitet, som har brugsspor, men stadig fungerer upåklageligt.

Specialiserede løsninger til ethvert behov

Forskellige slags erhverv kalder på forskellige løsninger. Her er maskinerne ingen undtagelse. Det ved de også hos Lyngfeldt, og derfor tilbyder de dig et stort maskinudvalg. Her finder du forskellige specialiserede maskiner, så du bedst muligt kan varetage dit erhverv.

Hvis du er i tvivl om, hvilken maskine du bør vælge, står det erfarne personale altid klar til at vejlede dig. For Lyngfeldt er det nemlig en kernesag, at du altid er tilfreds med de maskiner, som de har formidlet til dig.