Dan Egtved tilbyder et marktrug til hest

Er du interesseret i at optimere dit landbrug med det smarteste udstyr til dit kvæg? Så er Dan Egtved den helt oplagte virksomhed til dig. Klik meget gerne ind på www.dan-egtved.dk, og undersøg deres flotte udvalg. Du kan finde et marktrug til hest, som giver dit kvæg adgang til vand udenfor. Alternativt kan du få et drikketrug til heste, så de selv kan styre deres eget vandindtag.

Dan Egtved har et marktrug til hest i høj kvalitet

Et marktrug til hest er en løsning, du placerer ude på marken. Herved kan hesten nemt tilgå en rummelig beholder med vand. Hvilken størrelse ønsker du dig på dit marktrug til hest? Du kan finde netop det, du står og mangler på www.dan-egtved.dk, for de forhandler marktrug til hest i flere forskellige størrelser. De har modeller med kapacitet til mange hundrede liter vand. Derudover kan du få modeller med to drikkehuller, så du kan fordele vand til to tilstødende folde på samme tid. Når det kommer til kvalitet, går man ikke galt med den erfarne virksomhed. Deres marktrug til heste er lavet i slidstærke materialer og har som regel svømmeventiler og kanter, som bøjer indad, der modvirker vandspild.

Opfyld dit kvægs vandbehov med drikketrug til heste

Også drikketrug til heste fra Dan Egtved leveres i robuste materialer som støbejern. Alligevel er de designet uden skarpe kanter, så dyrene kan få vand uden at komme til skade. Ligesom med deres marktrug til heste får man drikketrug til heste medsvømmeventiler. I deres udvalg fås også mulepumper, der gør det muligt for hestene at få vand, når de har brug for og lyst til det. Foruden alt dette er det muligt at få et drikketrug til heste, som er frostsikkert. På den måde er du og dine dyr garderet mod den hårde, danske vinter, hvis du har brug for, at det hænger udenfor.

Dan Egtved er ikke kun en virksomhed, der har omtrent 100 år på bagen. De er også storleverandører af udstyr til kvægejere og landbrug i Norden. Derfor er du sikker på, at du får produkter i høj kvalitet, når du besøger deres hjemmeside. Klikker du ind på www.dan-egtved.dk, er der en masse vellignende billeder af deres produkter og opsætninger af deres udstyr. Derved får du de bedste forudsætninger for at finde netop din foretrukne løsning. Find dit marktrug eller drikketrug til heste hos den pålidelige virksomhed.