Bloomingville

Her tilbyder vi Bloomingville, som er et nordisk design af møbler og interiør, der stråler af stilrene og forfriskende produkter. Når du vælger produkter fra Bloomingville, kan du være sikker på, at kvaliteten og detaljerne er i top. Bloomingville blev stiftet tilbage i år 2000, da Betina Stampe fik ideen om at lave møbelkollektioner og andet interiør, som kan pynte i dit hjem. Produkterne fra Bloomingville er til dig, som ønsker at dit hjem ser kreativt og personligt ud. Det er ikke kun i Danmark, brandet har fundet sin plads på markedet, Blommingvillle er også til at finde hos internationale forhandlere, og selvom Bloomingville er et brand af høj kvalitet, så er priserne på designet fornuftige. Med designmøbler og interiør fra Bloomingville, kan du forkæle dig selv, familien og dine gæster med et smukt dansk design, der giver dig udgangspunkt for stilen i dit drømmehjem.

 

Stort udvalg fra Bloomingville til dit behov

Hos Bloomingville har vi et stort sortiment, bestående af møbelkollektioner og andet interiør, som kan gøre dit hjem mere unikt. Vi prøver så vidt muligt hele tiden, at følge med tiden, så derfor lancerer Bloomingville nye kollektioner fire gange årligt. Det gør vi for at være følge med tidens trends, og at vores produkter er relevante for årstiden. Du kan finde stole og sofaer i forskellige materialer, farver og faconer, som kan skabe forandringer i hverdagen, og bidrage til en hyggelig stemning i hjemmet. Når vi hos Bloomingville skal skabe nye produkter, er en af vores visioner, at selv de mindste items skal kunne skabe en forfriskning til rummet. Det store udvalg hos Bloomingville, samt dets høje kvalitet, giver dig muligheden for at ændre din indretning, så det passer perfekt til dig og dit rum.

 

Forskellige materialer af Bloomingville

Vores inspiration kommer fra den skandinaviske stil, hvor de forskellige produkter er udvalgt til at skabe den rette æstetik til det givne produkt. Bloomingville giver dig muligheden for at kombinere både farver, materialer og strukturer, for at sætte dit eget personlige præg på din indretning. Dette er også en af grundene til, at Bloomingville ofte lancerer nye kollektioner, der giver dig utallige muligheder, for at opfylde dit behov. Selvom Bloomingville har mange kollektioner, så er fælles for dem, at de kan genkendes for bløde former, med et fint og afrundet finish. Du ville med Bloomingville kunne matche og sammensætte flere af vores produkter med din nuværende indretning og møbler, for at skabe det perfekte udtryk.