Automatisk kladde

Leica Geosystems er en førende global leverandør af 3D-teknologier og skaber komplette løsninger til at indfange, visualisere og behandle verden. Leica Geosystems’ produkter sælges gennem højtuddannede forhandlere over hele verden. Leica Geosystems har datterselskaber og kontorer over hele verden med hovedkontor i Schweiz. Med Leica Geosystems teknologi som håndholdt gps kan vi love at kvaliteten og den teknologiske effektivitet er i top. Leica Geosystems’ produkter sælges gennem højtuddannede forhandlere over hele verden. Leica Geosystems har datterselskaber og kontorer over hele verden med hovedkvarter i Schweiz. Leica’s håndholdte GPS-teknologi er kendt for sin kvalitet og teknologiske en skaber. Leica Geosystems er et Leica Microsystems-mærke. Leica Microsystems er mikroskopdivisionen i Leica Geosystems og tilbyder en bred vifte af produkter til videnskabelig forskning og industriel brug. Leica Geosystems fremstiller og sælger mikroskoper til videnskabelig forskning og industriel brug under mærket Leica Microsystems.

3D-teknologiser til komplette løsninger

Leica Geosystems’ Leica Viva-serie er det seneste eksempel på Leica Geosystems’ fortsatte engagement i innovation og kvalitet. Leica Geosystems produkter i Leica RC-serien er designet med byggeentreprenører i tankerne og gør det nemmere end nogensinde før at få de mest præcise målinger og data. Leica Geosystems laserscanningsteknologi giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at optage 3D-punktskyer til opmåling, civilingeniørarbejde, arkitektur og 3D-printing. Leica Geosystems software hjælper brugerne med at behandle deres data til oplysninger, som de kan bruge. Med Leica Geosystems’ luftbårne lidar-sensorer kan du indsamle topografiske data i høj opløsning til kortlægning, arealforvaltning, ingeniørarbejde og byplanlægning.

Innovativt og kvalitet er fokus punkter for Leica Geosystems

Leica Geosystems skaber også digitale informationstjenester til geospatialt indhold og samarbejder med Leica Geosystems’ forretningspartnere for at gøre det muligt for brugerne at skabe, administrere og dele GIS-indhold. Leica Microsystems er Leica Geosystems’ mikroskopdivision, som leverer en bred vifte af produkter til videnskabelig forskning og industriel brug under Leica Microsystems’ varemærke. Leica Microsystems har forpligtet sig til at yde den mest komplette og bedste kundesupport for sine produkter. Leica Camera-forhandlere og Leica Microsystems-forhandlere er begge grundigt uddannet af Leica Geosystems til at yde kundesupport på højeste niveau. Leica Geosystems udvikler innovative løsninger til udfordrende miljøer, såsom miner, byggepladser og fabrikker, ved hjælp af Leica 3D sensorer.