Allergivenligt hundefoder til din sensitive hund

Har du en sensitiv hund, der døjer med allergier? Så er allergivenligt hundefoder er en god måde at sikre din hunds sikkerhed på, samtidig med at du giver den de næringsstoffer, den har brug for. Der findes mange forskellige mærker og typer allergivenligt hundefoder, så det er vigtigt at undersøge det for at finde det rigtige til din hvalp. Her er et par ting, du skal huske på, når du vælger allergivenligt hundefoder:

– Ingredienserne skal være letfordøjelige og fri for potentielle allergener.

– Foderet skal være yderst velsmagende, så din hund rent faktisk vil spise det.

– Det er vigtigt at finde en balance mellem prisbillighed og kvalitet.

Og lyder det som noget for din hund? Så find allergivenligt hundefoder online her.

 

Hvilke ingredienser indeholder allergivenligt hundefoder ikke?

Der findes mange forskellige mærker af allergivenligt hundefoder på markedet, så det er vigtigt at undersøge det for at finde det rigtige til din hund. Med en lille indsats kan du finde det perfekte foder til at holde din hund glad og sund. Allergivenligt hundefoder bliver mere og mere populært i takt med, at kæledyrsejere bliver opmærksomme på, at deres hunde kan have allergier. Der findes mange mærker af allergivenligt hundefoder på markedet, og det kan være overvældende at forsøge at vælge det rigtige foder til din hund. Allergivenligt hundefoder bør dog blot som udgangspunkt være fremstillet med begrænsede ingredienser, der er let fordøjelige og usandsynligt, at de kan forårsage en allergisk reaktion. De mest almindelige allergener hos hunde er oksekød, mejeriprodukter, hvede og soja, så du bør undgå foder, der indeholder disse ingredienser.

 

Allergivenligt hundefoder: hvornår ved jeg, om det er nødvendigt?

Det er let at overse advarselstegnene, hvis man ikke er opmærksom. Din hund kan udvise en usædvanlig adfærd, og det kan være tegn på symptomer på fødevareallergi, som er ret tydelige, f.eks. kløe i huden eller ører, der ikke er inficeret, men stadig ser røde ud (betændelse). De kunne også have fordøjelsesproblemer som f.eks. at kaste for mange hårboller op efter at have spist noget dårligt – de irriterende maveproblemer, som vi alle elsker vores kæledyr så højt! Endelig er der dermatologi; dette omfatter fedtdepoter på dyrenes kroppe sammen med hævede hår, der vokser udad væk fra eventuelle bid/ridser, hvor de er blevet testet af insekter. Det er altså blot få af mange symptomer, du kan holde øje med, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din hun har allergi eller ej.