Sådan finder du frem til din smykkestil

Er du udkig efter smykker og din egen personlige stil? Ligesom med tøj kan du gennem dine valg af smykker udtrykke din individualitet og stil. Her er en guide til at hjælpe dig med at finde din stil, når kommer til dine smykker.

Sølv eller gulv?

Det første, som de fleste vil overveje, er hvilken metalfarve, der passer bedst til din stil, hårfarve og hudtone. I princippet kan du går med alt, uanset din hårfarve og stil, men mange har en præference. Nogle foretrækker det varme udtryk af guld, mens andre foretrækker det kølige look af sølv. Der er også muligheden for at kombinere både gulv og sølv, da dette er blevet meget moderne og kan tilføje et unikt præg til dit look.


Find inspiration online


For at finde din smykkestil, kan det være nyttigt at søge inspiration online. Du kan kigge på billeder af forskellige smykkestilarter og se, hvad der tiltaler dig mest. Ørestikker, halskælder, ringe og armbånd finder du alt sammen online. Du kan også følge smykkebrands, modebloggere eller influencers på sociale medier for at få idéer og tips til smykkevalg. Sommetider kan du være heldig, at de har en rabatkode.


Hvilken stil tiltaler dig?


Tænk over, om du foretrækker simple og minimalistiske smykker eller mere iøjnefaldende og dekorative designs. Nogle mennesker kan lide at bære diskrete smykker, mens andre foretrækker at skabe et statement med større vedhæng eller farverige perler. Følg din egen smag og stil, når du vælger smykker.


Eksperimenter med forskellige stilarter


Når du står i en smykkebutik skal du ikke være bange for at eksperimentere med forskellige smykker og stilarter for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Du kan prøve forskellige former for øreringe, armbånd, halskæder osv., og vær åben for at prøve nye trends og designs. Du kan også overveje, hvilken anledning du skal have dem på.