3 maskiner til cardio du skal kende til

Hvis du ikke rigtig har gjort dig i træning eller cardio før, så kan det være svært og uoverskueligt at komme i gang. Der findes et væld af maskiner, og de er ikke altid så ligetil at komme i gang med. Vi ønsker dog at hjælpe dig videre – Noget vi vil gøre igennem denne artikel, så du føler dig bedre klædt på, til at begynde på din cardio træning!

En motionscykel

En motionscykel er en af de letteste cardio maskiner at gå til, og typisk også en af dem, som næsten alle kender til. Maskinen er helt kort en form for cykel, hvor man har fjernet hjulene, men har lavet resten som på en cykel. Det er altså som at cykle, dog uden man bevæger sig.

En motionscykel er god, fordi den kan sættes op mange forskellige steder, og derved kan bruges på forskellige tidspunkter. Du kan tage i fitness og cykel på en, men du kan også købe din egen, og sætte den op i stuen. Et sted hvor du kan se film imens du cykler, og derved gøre det mindre pinefuldt eller ’kedeligt’ at komme i gang med.

En crosstrainer

Crosstraineren er lidt anderledes end en cykel. Det er den, fordi den ikke som udgangspunkt ligner noget man kender fra hverdagen. Crosstraineren er god, fordi den kan bruges af helt nybegyndere i træning og dem som er i fantastisk form. Det kan den, fordi man helt selv kan vælge om man vil bruge arme og ben, kun ben eller kun arme. På den måde kan du nemt justere hvor hårdt det skal være.

Udover at vælge imellem hvilke legemsdele du vil bruge i din træning, så kan du også nemt skrue op og ned for sværhedsgraden. De bedste crosstrainer har nemlig indbygget sværhedsgrad, lidt ligesom på en motionscykel.

Et løbebånd

Løbebåndet er en genial opfindelse. Det giver dig som bruger mulighed for at løbe, helt uden at skulle bevæge dig udenfor din dør. Det er derfor en god opfindelse til dem, som gerne vil kombinere det med deres styrketræning, eller dem som gerne vil lidt i form, selv på de dage med dårligt vejr.

Det vigtigste ved løbebåndet er, at du har et par gode løbesko, da du ellers hurtigt kan få skavanker. Et løbebånd kan være hårdt at løbe på for dine ben, og derfor skal du være påpasselig, hvis du bruger det meget.